Your session is old, please start filling out the form again

Despre noi

Yotta este partenerul tău în realizarea scopurilor. Este compania care îți vine în ajutor ori de câte ori ai nevoie de surse financiare într-un timp foarte scurt. Compania de creditare Yotta este gata să îți ofere banii necesari pentru adeverirea scopurilor tale, la cele mai favorabile condiții.Timpul tău e prioritatea noastră

Cererea se procesează în termen scurt, primești banii la condiții avantajoase pentru tine. Uită de setul de documente solicitat de bănci. Buletinul de identitate este necesar pentru a beneficia de un împrumut.

Nici un ban în plus

Yotta nu percepe nici o taxă adițională pentru procesarea cererii de creditare, precum și pentru oferirea acestuia. Beneficiezi de oferte și reduceri la creditările ulterioare.

Ofertele curente

Cum obțin?
Client nou Offer
Client existent Offer
Client existent Offer

Clienții noștri

5 Tatiana Plugaru

Evitam creditele la maxim pentru că îmi făceam griji de comisioane ascunse. Situația m-a impus și am apelat la Yotta. Nici nu am simțit că aveam credit. Condiții foarte pământești.

5 Ecaterina Lopatenco

Eu des iau credite rapide pentru că îmi este comod să achit lunar sume mici. Dacă sincer, la Yotta am găsit cele mai comode condiții de achitare.

5 Vasile Cioinac

Așa de simplu mi-a fost! Fără multe întrebări ca la bancă, fără sute de documente de confirmare. Oficiul e chiar lângă mine!

5 Tamara Condrea

Am apelat la Yotta ca să închid un alt credit. Mi-au intrat în situație și mi-au oferit termenul maxim de achitare. Suma lunară s-a primit mică și mi-am închis toate datoriile care le aveam. Mulțumesc!

CallApelează-ne acum și doar în 15 minute ai banii!