Despre noi

Yotta este partenerul tău în realizarea scopurilor. Este compania care îți vine în ajutor ori de câte ori ai nevoie de surse financiare într-un timp foarte scurt. Compania de microfinanțare Yotta este gata să îți ofere banii necesari pentru adeverirea scopurilor tale, în cele mai favorabile condiții.Timpul tău e prioritatea noastră!

Cererea se procesează în termeni minimi și în scurt timp, primești banii în condiții avantajoase pentru tine. Uită de setul de documente solicitat de bănci. Buletinul de identitate este unicul act necesar pentru a primi un răspuns afirmativ.

De ce Yotta?

Yotta - companie care acordă împrumuturi în regim online. Am devenit partineri financiar al clienților noștrii, datorită transformării procesului de creditare în unul accesibil și comod.

Ofertele curente

Cum obțin?
Client nou Offer
Client existent Offer
Client existent Offer

Clienții noștri

5 Valeria Prisacari

Eram îngrijorată că va trebui să demostrez prea multe documente pentru a obține un împrumut. La Yotta Credit eu am avut nevoie doar de buletin de identitate și 15 minute. Foarte simplu și convenabil!

5 Ecaterina Lopatenco

Eu des iau credite rapide pentru că îmi este comod să achit lunar sume mici. Dacă sincer, la Yotta am găsit cele mai comode condiții de achitare.

5 Alexei Ketrik

Lucrează rapid! Au oferte foarte avantajoase pentru clienții noi. Am achitat doar atât, cât am luat și am rămas foarte mulțumit.

5 Bogdan Crasnicov

Locuiesc în Ialoveni și a ajunge la centrul Chișinăului este problematic pentru mine. Am găsit o soluție la Yotta Credit! Am primit suma necesară direct pe card și nici nu trebuia să ies din casă!

CallSună acum și în doar 15 minute primești banii!