Despre noi

Îți venim în ajutor ori de câte ori ai nevoie de resurse financiare într-un timp foarte scurt. Organizația de Creditare Nebancară SRL „Credit Yotta” este gata să îți ofere banii necesari ca să-ți atingi scopurile, în cele mai favorabile condiții.Timpul tău - prioritatea noastră!

Cererea se procesează în termeni reduși și, în scurt timp, primești banii în condiții avantajoase. Uită de setul de documente solicitat de bănci. Buletinul de identitate este unicul act necesar pentru a fi aprobat.

De ce Yotta?

Yotta este compania care acordă împrumuturi în regim online. Am devenit partener financiar al clienților noștri datorită transformării procesului de creditare în unul accesibil și comod.Clienții noștri

5 Valeria Prisacari

Eram îngrijorată că va trebui să demostrez prea multe documente pentru a obține un împrumut. La Yotta Credit eu am avut nevoie doar de buletin de identitate și 15 minute. Foarte simplu și convenabil!

5 Ecaterina Lopatenco

Iau des credite rapide, pentru că îmi este comod să achit lunar sume mici. Dacă sincer, la Yotta am găsit cele mai comode condiții de achitare.

5 Alexei Ketrik

Lucrează rapid! Au oferte foarte avantajoase pentru clienții noi. Am achitat doar atât, cât am luat și am rămas foarte mulțumit.

5 Bogdan Crasnicov

Nu locuiesc la Chișinău, de aceea Yotta este soluția perfectă pentru mine. Am primit suma necesară direct pe card și nu a fost necesar să ies din casă.

CallSună acum și în doar 15 minute primești banii!