Politica de confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI SECURITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

Generalități

O.C.N. ”Credit Yotta“ SRL în calitate de autor/proprietar/administrator/utilizator al paginii web www.yotta.md respectă confidențialitatea și securitatea informației prezentate de către fiecare utilizator al acestei pagini web, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care și este aplicată Politica noastră de confidențialitate și securitate a datelor cu caracter personal care a fost elaborată în conformitate cu legislația RM. 

Ne propunem să oferim utilizatorilor site-ului și clienților noștri, o experiență online sigură și care să nu Vă afecteze în nici un fel viața personală. În acest sens, O.C.N. “Credit Yotta“ SRL depune tot efortul pentru a se asigura că informațiile furnizate de utilizatori să fie folosite numai în scopurile cunoscute de aceștia și numai în strictă conformitate cu prevederile Legii privind protecția datelor cu caracter personal nr. 133 din 08.07.2011 din Republica Moldova. Noțiunile ”date cu caracter personal”, ”prelucrarea datelor cu caracter personal”, ”operator”, ”terț” au înțelesul definit în articolul 3 al Legii nr. 133/2011. 

În conformitate cu prevederile legii menționate mai sus O.C.N. “Credit Yotta“ SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și confidențialitate datele cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site în vederea efectuării de operațiuni on-line (cereri de acordarea împrumuturi, semnarea contractului de împrumut etc.), numai pentru scopurile specificate în această Politică de confidențialitate și securitate a datelor cu caracter personal. Crearea contului Dvs. pe site-ul nostru și abonarea la serviciile noastre ne facilitează accesul la datele Dvs. cu caracter personal (cabinetul personal). O.C.N. “Credit Yotta“ SRL primește și înregistrează pe serverele sale informații referitoare la adresa IP și informațiile cookie a site-ului solicitat de Dvs. 

Drepturile utilizatorilor

Dispozițiile Legii nr.133/2011 îi oferă oricărui utilizator al acestei pagini web următoarele drepturi: 

  • de a fi informat;
  • de acces la date cu caracter personal;
  • de intervenție asupra datelor cu caracter personal;
  • de opoziție;
  • de a nu fi supus unei decizii individuale;
  • de a se adresa justiției; 

Toate aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise, datate, semnate personal și adresate către  O.C.N. “Credit Yotta“ SRL.

O.C.N. “Credit Yotta“ SRL poate colecta de la Dvs. datele cu caracter personal, dar numai cu acordul Dvs. și doar daca ni le furnizați voluntar. Dacă nu doriți ca datele Dvs. să fie colectate vă rugam să nu ni le furnizați. Dacă, după ce ne-ați oferit datele Dvs, doriți ca acestea să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteți notifica oricând acest lucru la următoarea adresă: [email protected]

Scopul colectării/utilizării datelor cu caracter personal

Orice informație furnizată de Dvs. sau din numele Dvs. ca urmare a utilizării serviciilor on-line de pe această pagină web se prezumă a fi oferită doar cu consimțământul expres al Dvs. și urmează să fie folosită de  O.C.N. “Credit Yotta“ SRL numai cu scopul: 

  • de a ne asigura că pagina noastră web este relevantă pentru necesitățile Dvs;
  • de a confirma serviciile pe care le-ați solicitat în sistem on-line și a Vă oferi informații adiționale cu privire la aceste servicii;
  • de a transmite promoții, oferte, mesaje publicitare și de marketing a serviciilor noastre sau ale partenerilor noștri, prin telefon, SMS sau alte mijloace de comunicare; 
  • de a efectua plăți on-line și de a asigura securitatea tranzacției on-line prin aplicarea de filtre antifraudă; 
  • de a Vă înregistra ca membru în programul de fidelizare  O.C.N. “Credit Yotta“ SRL și cabinetul personal; 
  • de a realiza rapoarte/analize statistice. 

 

Dezvăluirea și transmiterea informațiilor cu caracter personal

Datele Dvs. cu caracter personal nu vor fi dezvăluite de O.C.N. “Credit Yotta“ SRL unor terți cu excepția cazurilor când: 

  • exista acordul Dvs, pentru astfel de acțiuni;
  • este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de Dvs;
  • informația e necesară partenerilor O.C.N. “Credit Yotta“ SRL pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de Dvs;
  • este necesar de a proteja și apăra drepturile de proprietate ale O.C.N. “Credit Yotta“ SRL și ale site-urilor sale web;
  • se acționează în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice;
  • există obligația legala de a furniza datele Dvs. cu caracter personal către instituțiile abilitate în legătura cu anumite litigii, dispute pentru care aceasta informație este relevanta. 

O.C.N. “Credit Yotta“ SRL nu are nici un control și nu poartă răspundere pentru informațiile cu caracter personal postate de către utilizatori în locurile/spațiile publice aparținând O.C.N. “Credit Yotta“ SRL, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discuții, blog-uri (existente sau viitoare). 

Politica ”Cookie”

Pentru a vă oferi o navigare cât mai ușoară pe pagina web www.yotta.md, O.C.N. “Credit Yotta“ SRL utilizează o facilitate a browser-ului Internet numită `cookie`. Cookies sunt fișiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plasează pe hard-diskul utilizatorului. 

Cookie-urile sunt folosite în următoarele scopuri: 

  • pentru a îmbunătăți securitatea accesului;
  • pentru a memora numele utilizatorilor, parolele și preferințele; 
  • pentru a monitoriza parcursul pe site și a personaliza paginile în funcție de vizitator; 
  • pentru a îmbunătăți utilizarea și a Vă furniza un serviciu cât mai bun. 

Majoritatea browserelor de Internet acceptă automat cookie-urile. Cu toate acestea, puteți solicita browserului utilizat, prin editarea opțiunilor acestuia, să oprească acceptarea de cookie-uri ți să Vă avertizeze înainte de a accepta un cookie din site-urile pe care le vizitați. Daca decideți să nu ne acceptați cookie-urile, veți putea totuși să accesați secțiuni ale site-ului nostru care sunt disponibile publicului general, dar nu veți putea vizualiza anumite informații și caracteristici de pe site-ul nostru, concepute pentru a îmbunătăți experiența Dvs pe pagina noastră web cum ar fi cabinetul personal, etc. 

Modificări ale politicii de confidențialitate

O.C.N. “Credit Yotta“ SRL își rezervă dreptul de a modifica regulile de confidențialitate unilateral și fără o notificare prealabilă doar cu scopul de a îmbunătăți calitatea serviciilor prestate și numai în strictă conformitate cu legislația în vigoare. Din acest considerent Vă rugăm să verificați periodic conținutul acestei pagini web. Întrebările cu privire la politica de confidențialitate  O.C.N. “Credit Yotta“ SRL pot fi adresate aici: www.yotta.md

Vă rugăm să accesați și secțiunea Termeni și condiții care se aplică de asemenea accesului/vizitei Dvs. pe pagina noastră web. 

Pagina noastră web poate conține legături spre alte website-uri, în afara controlului nostru. Dacă accesați aceste linkuri verificați Politica de confidențialitate aplicabilă acelor website-uri care poate fi diferită de cea a  O.C.N. “Credit Yotta“ SRL.

CallApelează-ne acum și doar în 15 minute ai banii!