Cum pot obține un credit Yotta?

Pentru a primi un credit Yotta, completează cererea online pe site-ul nostru, sună la numărul de telefon pentru ajutor, sau vino la unul din oficiile de pe str. Armenească 52 sau bd. Ștefan cel Mare 148G. Cererea se completează în baza datelor din Buletin.

Act necesar pentru procesarea cererii de creditare - este buletinul de Identitate. Este absolut necesar ca datele din cererea trebuie să corespunde cu datele din buletin de Identitate. De asemenea, este obligatoriu ca actul să fie valid (nu mai puțin de 3 luni pînă la expirarea termenului). Alte documente referitoare la venituri sau salariu - nu sunt necesare.
Credite Yotta este accesibilă absolut tuturor persoanelor cu vârsta cuprinsă între din 18 pîna la 70 ani. Se acordă creditul persoanelor fizice care sunt cetățeni ai Republicii Moldova. Cetațenii RM aflați în străinătate - NU pot solicita cerere.
Asistenții Yotta sunt mereu disponibili să îți ofere o mână de ajutor în cazul în care ai neclarități sau întâmpini dificultăți în completarea cererii. Facem completarea cu succes împreună!
Relația dintre compania Yotta și client se bazează pe încredere. Din acest motiv, primești banii fără nici un gaj sau garanție. Mai mult ca atît, încrederea noastră în tine crește odată ce rambursezi la timp împrumutul.
Îmbrățișăm ideea ce a colabora cu tine în repetate rânduri și îți oferim o reducere la dobândă la toate împrumuturile repetate.
Prioritatea noastră este ca clientul sa-și rezolve întrebările financiare cât mai rapid. Din aceast motiv, rapiditatea este scopul nostru de bază. Odată ce primești răspuns afirmativ pentru acordarea creditului, poți ridici banii în aceeași zi.
Compania Yotta oferă împrumuturi de la suma de 1000 MDL și terminând cu 10.000 MDL. Clienții noi pot solicita o sumă de pînă la 3000 MDL, iar cei repetați - pînă la 10.000 MDL.
Prelungirea împrumutului existent este posibilă în cazul în care împrumutătorul beneficiază de un credit standard. Creditul existent poate fi extins pe o perioadă de 30 de zile, cu achitarea comisionului pentru prelungire. Apelați-ne la numărul de telefon (022)585858 sau (+373)79585858 pentru informație adițională.
Microfinanțarea prin Yotta este posibilă și pentru persoanele care nu dețin un post de muncă oficial sau nu sunt angajate deloc în câmpul de muncă. Totodată, compania Yotta își rezervă dreptul de a solicita de la client ca acesta să demonstreze capacitatea de a-și onora obligațiunile financiare (spre exemplu, venituri din alte surse).
Bineînțeles. În asemenea cazuri, e necesar ca persoana în cauză să cunoască numele clientului, CNP-ul și numărul contractului tău. Apelați-ne la numărul de telfon (022)585858 sau (+373)79585858 , și asistenții Yotta vă vor ajuta.
Desigur. În acest caz, vei plati suma și costul total al împrumutului doar pentru zilele de utilizarea efectiva a lui. Suma spre plata o găsești în contul tău Yotta și/sau contactează-ne tel.: (022)585858, (+373)79585858.
Cererea de creditare poate fi respinsă în cazul în care clientul nu poate demonstra capacitatea financiară de rambursare a creditului. Deasemeni, persoanele care au înregistrate restanțe (datorii) la alte companii de microfinanțare, sau sunt puse sub incidența unor procese de judecată riscă să primească refuz la cererea de finanțare Yotta.
Compania Yotta mizează pe o colaborare fructuoasă cu clienții săi și pe o responsabilitate contractuală reciprocă. În caz contrar, vom fi nevoiți să aplicăm, conform contractului, penalități adiționale. Astfel, din suma totală împrumutată, se va calcula o valoare de 2% zilnic (minim 45 MDL) . În caz că apar dificultăți în achitarea ratelor, te îndemnăm să iei legătura cu noi, pentru a vedea cele mai potrivite opțiuni de prelungire a împrumutului în așa fel, încât să nu fii afectat de penalitatea zilnică.
CallSună acum și în doar 15 minute primești banii!