Cum pot obține un credit Yotta?

Pentru a primi un credit Yotta, completează cererea online pe site-ul nostru, sună la numărul de telefon pentru ajutor, sau vino la oficiul nostru de pe bd. Ștefan cel Mare 148G. Cererea se completează în baza datelor din Buletin.

Actul necesar pentru procesarea cererii de creditare este buletinul de Identitate. Este absolut necesar ca datele din cerere să corespundă cu datele din Buletinul de Identitate. De asemenea, este obligatoriu ca actul să fie valid (nu mai puțin de 3 luni până la expirarea termenului). Alte documente referitoare la venituri sau salariu nu sunt necesare.
Creditul Yotta este accesibil tuturor persoanelor cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani. Se acordă creditul persoanelor fizice care sunt cetățeni ai Republicii Moldova. Cetățenii RM aflați în străinătate NU pot solicita un împrumut.
Angajații Yotta sunt mereu disponibili să îți ofere o mână de ajutor în cazul în care ai neclarități sau întâmpini dificultăți la completarea cererii.
Relația dintre compania Yotta și client se bazează pe încredere. Din acest motiv, primești banii fără niciun gaj sau garanție. Mai mult decât atât, încrederea noastră în tine crește odată ce rambursezi la timp împrumutul. Astfel, la următoarele solicitări vei beneficia de mai multe oferte din cadrul programului de loialitate.
Scopul nostru este de a colabora cu tine cât mai des. De aceea, îți oferim o reducere a dobânzii la toate împrumuturile repetate, în cazul în care toate creditele trecute au fost rambursate fără întârzieri.
Timpul tău - prioritatea noastră. Scopul nostru este ca să încasezi banii cât mai rapid. Îndată ce primești un răspuns afirmativ pentru acordarea creditului, poți ridica banii în aceiași zi.
Compania Yotta oferă împrumuturi de la suma de 1000 MDL până la 40.000 MDL. Clienții noi pot solicita o sumă de maxim 10.000 MDL pentru o perioadă de 24 de zile fără niciun comision.
Prelungirea împrumutului existent este posibilă în cazul în care persoana beneficiază de un credit standard. Creditul existent poate fi extins pe o perioadă de 30 de zile, cu achitarea comisionului pentru prelungire. Apelați-ne la numărul de telefon (022)585858 sau (+373)79585858 pentru informații adiționale.
Împrumutul Yotta este posibil și pentru persoanele care nu dețin un post de muncă oficial sau nu sunt angajate deloc în câmpul muncii. Totuși, compania Yotta își rezervă dreptul de a solicita clientului să demonstreze capacitatea de a-și onora obligațiunile financiare (spre exemplu, venituri din alte surse).
Bineînțeles. În asemenea cazuri, e necesar ca persoana în cauză să cunoască numele clientului, IDNP-ul și numărul contractului. Este posibil de achitat la terminale de plată, online, la orice filială Victoriabank sau în oficiile Yotta. Apelați-ne la numărul de telefon (022)585858 sau (+373)79585858, iar angajații Yotta vă vor ajuta.
Desigur. În acest caz, vei plăti suma și costul total al împrumutului doar pentru perioada utilizării creditului. Suma spre plata o găsești în contul tău Yotta și/sau contactează-ne tel.: (022)585858, (+373)79585858.
Cererea de creditare poate fi respinsă în cazul în care clientul nu poate demonstra capacitatea financiară de rambursare a împrumutului. De asemenea, persoanele care au înregistrate restanțe (datorii) la alte companii de microfinanțare sau sunt puse sub incidența unor procese de judecată riscă să primească refuz la cererea de finanțare Yotta.
Compania Yotta mizează pe o colaborare de succes cu clienții săi și pe o responsabilitate contractuală reciprocă. În caz contrar, vom fi nevoiți să aplicăm, conform contractului, penalități adiționale. Astfel, din suma totală împrumutată, se va calcula o valoare de 2% zilnic (minim 45 MDL). În cazul în care apar dificultăți la achitarea ratelor, te îndemnăm să iei legătura cu noi pentru a găsi cele mai potrivite opțiuni de prelungire a împrumutului, așa încât să nu fii afectat de penalitatea zilnică.
CallSună acum și în doar 15 minute primești banii!