Ia o pauză de la plata lunară și relaxează-te cu noul produs Yotta - Credit Relax

Ce spui de două luni de creditare gratuite și de o vacanță de 60 de zile de la plata creditului? Solicită un credit de până la 10 mii de lei, pentru o perioadă de maxim trei luni, iar rambursarea va avea loc în ultima lună de creditare. 

Dobânda și comisionul de administrare sunt aplicate în a treia lună, la rambursarea creditului și constituie 2,4% fiecare din suma primită. 

De exemplu, faceți cunoștință cu Valeriu. 

În luna februarie el are nevoie rapid de niște bani pentru o urgență medicală și este sigur că va avea nevoie de mai mult timp pentru a aduna suma împrumutată ca să o restituie. De aceea, Valeriu solicită un Credit Relax de la Yotta, în valoare de 10 mii de lei, iar pentru că are o istorie creditară bună, creditul este aprobat în decurs de 15 minute. 

În luna martie și aprilie, Valeriu nu va trebuie să efectueze nicio plată pentru a rambursa creditul. Iar în luna mai, acesta va restitui întreaga sumă împrumutată, plus comisionul de administrare și dobânda. 

Sună acum la (+373) 79 58 58 58 sau vino la unul dintre oficiile noastre de pe străzile bd. Ștefan cel Mare 148G sau str. Armenească 52, pentru a te bucura de cea mai nouă și convenabilă ofertă Yotta - Credit Relax. 

CallSună acum și în doar 15 minute primești banii!