Your session is old, please start filling out the form again

Yotta - un microcredit pentru toți și pentru fiecare!

De cele mai multe ori, când decidem să ne permitem careva cheltuieli, punem prioritate pe cumpărăturile majore, cum ar fi reînnoirea locuinței, procurarea unui automobil nou, etc… Se crează impresia că acestea ar fi unicele motive pentru care am fi dispuși sa luăm un credit și uităm de micile plăceri care ne fac viața mai frumoasă.

Hai să fim sinceri: de câte ori ne-am dorit să mergem la odihnă într-o destinație nouă? Dar de câte ori am visat la un telefon mai performant? Sau de câte ori ne-am dorit să bucurăm persoana dragă cu un cadou mult dorit dar … mereu același răspuns lăuntric: “Nu sunt suficienți bani; altă dată; sunt alte priorități”. 

 

Noi credem că micile plăceri fac viața mai frumoasă; noi credem că meriți să te bucuri din plin de dorințele tale devenite realitate. Yotta a apărut din dorința de a îndeplini acele mici dorințe, care sunt mereu amânate pentru “mai încolo”.  Alături de Yotta poți realiza că o microfinanțarea este, de fapt, nu o povară, ci un instrument comod și flexibil de a da viață dorințelor tale. 

 

Yotta este una din multele companii de microcreditare, DAR se deosebește prin atenția față de clientul său și prin condițiile flexibile care transformă orice credit într-o posibilitate. Fiecare are o dorință care așteaptă să fie realizată, deci așteptăm pe toți, și pe fiecare.CallApelează-ne acum și doar în 15 minute ai banii!